понедельник, 3 сентября 2012 г.

Немає міста Луганськ, немає і мера Кравченко!


Шановний Сергію Івановичу!

Повідомляю Вам наступне, свято «Перше Вересня» прикро здивувало усіх Луганчан та  жителів нашої області.  Якимось чином в абетках першокласників з карти України зник обласний центр - місто Луганськ.  Разом з ним зникла і уся Луганська область зі своїми славетними містами, такі як Краснодон, Молодогвардійськ, старовинне повітове містечко Старобільск, Северодонецьк та багато інших історичних міст та селищ. Проте на карті вказані Цюрупинськ, Єнакієво, Умань тощо. Поясніть, будь ласка шановний, чому державні кордони на сході України завершується Донецькою областю?


  Як можна було так  безконтрольно та байдужо з Вашого боку поставитися до цього питання, од же Абетка - це перша найважливіша книга у житті першокласника. На думку приходить тільки один висновок  -  Ви та Ваші підлеглі зневажливо ставитися до своєї рідної землі та міста, до людей, які живуть у ньому, а якщо Ви пам`ятаєте, саме  вони довірили Вам керувати нашим містом.

  Вважаю, що своєю безконтрольністю та недбальством Ви довели наступне, раз нема обласного центру,  мером якого Ви являєтеся,  тоді  нема і мера.
Ми вимагаємо вилучення абеток із обігу, з метою недопущення  зневажливого ставлення та приниження  жителів Луганщини,  а Вас, як діючого мера, це просто дискредитує та ганьбить!  





 Голова Луганської
 територіальної організації
 Радікальної Партії Олега Ляшка                                            Шакун С.В.                                       

Комментариев нет:

Отправить комментарий